המחזה מתרחש בעולם המעבר שבין החיים למוות, שם הכול שונה ממה שחושבים.
מיכאלה, אלי ומוטי יוצאים למסע בו הם מנסים להבין איפה הם נמצאים ובדרך לאן הם. בעולם המעבר הזה מלווה אותם דוד, שמציג את עצמו כבייביסיטר המוות.
הם מנסים להבין, מהו לוטו החיים ואיפה אלוהים?
הצגות נוספות
מנחה אחד ושני משתתפים – גבר ואשה, בסדנת העצמה אישית.
לאט לאט נושרות המסכות ומתגלים עוד ועוד סודות מהעבר. כל משתתף חייב להישיר מבט ולגלות מה הדברים שמעיקים עליו ומפריעים לו להתקדם במסלול חייו, אבל לאט לאט אנחנו מגלים שגם מנחה הסדנה עצמה, מסתיר מאיתנו סודות, ובכלל לא ברור אם הסדנה הזאת התקיימה כבר כמה פעמים בעבר.
מעל הכל מרחפת העיר ירושלים, שהקדושה שסובבת אותה (ולפעמים גם השיגעון והטירוף) משפיעים מאוד על כל מי שחי כאן.
דליה קידר, אישה קרייריסטית בת חמישים ושש יוצאת לפנסיה מוקדמת ומוצאת את עצמה מול האינטרנט ומול חשקיה ומאווייה שמתפרצים פתאום. בעודה גולשת ברשת, היא מכירה בחור צעיר שמציע לה להיכנס להרפתקה מינית סוערת. דליה, שאינה מכירה את העולם הווירטואלי, חושבת שמדובר ברומן – ואכן נסחפת, קצת יותר מדי, ללילה בלתי נשכח שיוצא לגמרי משליטה. קומדיה שחורה נשכנית ובועטת.
רגע לפני שדנה דיין מנסה להתאבד, היא מוצאת עצמה עדה לרצח של שכנה, סגן ניצב אריה גרנות, מפקד תחנת משטרת רמת השרון. עתה, כשהיא היחידה שיכולה לסייע לשוטרים למצוא את רוצחיו, היא מחליטה לנצל את ההזדמנות לסגור עימם חשבון ולהתחיל את חייה מחדש.